The world is not what we see
The world is mostly what we can't see

4. 02 2013

 

MONOGRAPH - AROUND THE ONLY WORLD

MONOGRAPH - AROUND THE ONLY WORLD

Published in Russian language

more >>
 

9. 12 2012

 

MATEVZ LENARCIC NOMINATED FOR PERSONALITY OF THE YEAR 2012

MATEVZ LENARCIC NOMINATED FOR PERSONALITY OF THE YEAR 2012

Newspaper Delo

more >>
 
Matevž's “Aerial view” books

ITINERARY GLWF
 
 
 
   

SEND YOUR MESSAGE

Use our message board to send
your messages of support or
questions to the pilot.
Nickname:

Message:Enter the code above:

Can't read the image? click here to refresh

 
 
Jože Slo   07.05.2012  09:36:27 GMT
TON je predlagal da se še naprej dopisujemo,se strinjam Vabim:S5-Ivan,AopaAZ,Kiaant,YU-DMZ Nirnberg,MATKO MALI,Yay Erjavec in ostale,ki hočejo sodelovati naj pišejo na mail: jp.balant@gmail.com lp Jože
 
dklinars   06.05.2012  07:21:00 GMT
Danes ob 20:00 v oddaji(Ne)obvezno v nedeljo _gost Matevž http://tvslo.si/#ra.a1;;
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.G   04.05.2012  03:23:39 GMT
G.Matevz hvala Vam, dokazl ste nam vsem, da kdor hoce zmore in Vi ste zmogel! G. Matevz, hvala Vam ki ste nam dokazal, da kdor hoce zmore!! In Vi ste zmogel do konca!!! Ste ustvarjen iz posebnega testa!! Hvala Vam za vse kar smo z Vami dozivljali nas MALI PRINC!!!! Naj vas vedno spremlja vas angel varuh!!! Srecno letenje vse povsod, z vasim malim !!!!!HVALA VAM!!!!!
 
Poul Brandrup (Denmark)   03.05.2012  22:29:53 GMT
Hi Matevz, I also am very happy to hear from you and will follow whatever further information and comments is made on this site. Greetings also to the technical support staff and the entire GLWF Team.
 
Ton   03.05.2012  04:53:51 GMT
@Justina Olivos Bs.Aires Arg. Na tem portalu so presahnile novice. Mogoče si bi izmenjavali vesti med seboj. Vesel bom Vasega sporočila na armiksi@yahoo.de Srečno!
 
mquirozt   02.05.2012  23:38:49 GMT
Glad to hear from you MATEVZ.
 
Matevž Lenarčič   02.05.2012  17:55:06 GMT
Dear all, Returning back to normal life is always difficult as you have to deal with many before unimportant tasks. The energy which have been focused in one direction is splited and you feel somehow empty. The GreenLight WorldFlight was great adventure not only because of long, sometimes difficult flights over our incredible planet. It was great adventure because of you all who were sending positive thoughts daily to the huge internet community following the circumnavigation. I believe that all this energy you shared with all of us keep engine running over vast Atlantic, Pacific, Indian oceans, over Everest and equatorial jungles and swamps as well over deadly deserts. It was a kind of miracle that the engine failed right close to the airport in the middle of Kalahari desert and I know this could not happen without all this positive atmosphere you created. I feel very privilaged to have opportunity to see our only world from small and nature friendly aircraft as Pipistrel Virus is. I am deeply grateful to my Katarina, Ziva and Luka, to extremely positive GLWF team (Natasa, Andreja, Petra, Vojko, Domen, Pipistrel team) and many supporters around the globe with whom we have shared our lifes. The GreenLight WorldFlight would not be possible without Pipistrel and Ivo Boscarol (sponsored all aircraft modifications and technical support) who always believe in impossible and where this beautifull small, eco-friendly aircraft was created. The number of sponsors who also trust in GreenLight WorldFlight message (small-light-green) enabled our adventure. A BIG THANK YOU to all of them especially Petrol as our general sponsor, Slovenia Tourist Board, UKOM, Aerodrom Ljubljana, Albatros any all others which are presented on our website. Slovenian Touris Board together with Ministry of Foreign Affairs and Embassies did a great job promoting Slovenia and our project and many times helped us out of "red-tapes" in many countries. I would like to thank you also for your generous ideas to help us out of financial problems with your own donations. Indeed the GreenLight WorldFlight project faced with many unexpected and very expensive situations during fored stops in Tahiti, Australia and Namibia. The bills are still coming so the financial picture is not clear yet, but I believe that our respected sponsors will stay with us to close this issue. Adventure is going on so keep with us. We will shortly posted informations about the book, presentations etc... But don't forget change our mentality to SMALL-LIGHT-GREEN is important for all of us. With best regards Matevz Lenarcic
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   02.05.2012  02:11:01 GMT
Ivan, oprosti moj vnuk mi je zbrisal!! Ces, babica bo spet letela!!!!!
 
S5-Ivan   02.05.2012  00:21:00 GMT
@Petra, zanima me, kaksno glasbo je Matevz poslusal na letenju :)
 
S5-Ivan   02.05.2012  00:08:36 GMT
Ze nekaj casa je minilo od tega poleta, a se vedno se pocutim del njega, ker sem imel priloznost vsakodnevno slediti spider-tracku! Danes sem se zadnji trenutek izognil nevihti, 10km za mano se je bliskalo, v lahkem rosenju sem se zadnji trenutek "usedel" na 300m dolgi travnati pisti, se dobro, da so gume prijele ;) Kar zmrazi me, ko pomislim, da je Matevz na tako vreme naletel nekje sredi oceana, prepuscen nevihtam... Upamo, da se grdo vreme do sobote umiri tako pridemo gor v Maribor na srecanje. By the way, kako se da Matevzu financno pomagati?
 
S5-Ivan   02.05.2012  00:08:35 GMT
Ze nekaj casa je minilo od tega poleta, a se vedno se pocutim del njega, ker sem imel priloznost vsakodnevno slediti spider-tracku! Danes sem se zadnji trenutek izognil nevihti, 10km za mano se je bliskalo, v lahkem rosenju sem se zadnji trenutek "usedel" na 300m dolgi travnati pisti, se dobro, da so gume prijele ;) Kar zmrazi me, ko pomislim, da je Matevz na tako vreme naletel nekje sredi oceana, prepuscen nevihtam... Upamo, da se grdo vreme do sobote umiri tako pridemo gor v Maribor na srecanje. By the way, kako se da Matevzu financno pomagati?
 
pochivavshek   30.04.2012  08:04:52 GMT
http://www.delo.si/zgodbe/ozadja/osebno-z-matevzem-lenarcicem-leti-z-angelcki
 
Petra Draskovic   30.04.2012  06:00:05 GMT
Matevž Lenarčič: Ime tedna - http://tvslo.si/predvajaj/matevz-lenarcic/ava2.134686318/
 
janez s   27.04.2012  17:57:57 GMT
čestitke za lep pristanek na domačem letališču
 
Mario Zambrano   27.04.2012  17:34:28 GMT
You are living my dream!!! Ill follow you from Austin TX
 
Anonymous   27.04.2012  13:53:57 GMT
Just use google translate
 
Poul Brandrup (Denmark)   27.04.2012  11:46:33 GMT
Hi All, I am sure the current exchanges - all in Slovenian - cover interesting subjects LOL. Greetings ...
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   26.04.2012  22:40:38 GMT
Spostovani.g. Matevz !Upam, da Ste ze malo odpocil in niso vec otopele Vase noge! Tvegal Ste svoje zivljenje s tem poletom, ker ljubite naravo katero mi vsi unicujemo! Ni me sram povedati, da ko Ste srecno pristal sem pre masino ploskala in jokala od VESELJA!! Hvala Bogu vse se je srecno koncalo!!!!! Naj bodo srecni vsi Vasi poleti!! Tega Vam iz srca zelim! In se en BRAVOOOOOOOOOO !!
 
EGON VENEZUELA   26.04.2012  18:35:40 GMT
Dejan; se Ti opravicujem ker sem odkril tvoj predlog sele danes. Se popolnoma strinjam s tvojim predlogom in mislim, da smo blogarji na Matevzevi strani bili zelo solidarni z njim vse tri mesece njegovega podviga in upam, da bomo bili tudi do konca in zato podpiram Tvoj predlog ne glede na to, kaj si lahko mislijo nekateri (da bo Matevz pokriv stroske z izdajo knjige) upam, da se vsi strinjamo z teboj. Stroske je treba pokriti sedaj in ne potem in ce pogledamo, koliko blogarjev nas je stalno spremljalo njegov PODVIG menim, da na vsakega, ki bo prispeval donacijo, je to zelo zanemarljiva vsota pa vendar bomo naredili skoraj tako velik podvig, kot ga je naredil Matevz sam in to je v tem trenutku najmanj kar lahko storimo, da se zahvalimo Matevzu za te tri mesece vzburljivega potovanja. GLWF timu pa predlagam, da objavi na tem blogu St.Bancnega racuna na katerega lahko nakazemo donacijo. Z menoj lahko kontaktirate po E-mailu:egonpeljhan@gmail.com
 
Sabothy Marko&Polenec Natalija   26.04.2012  14:42:14 GMT
Morda še to. Pred leti se je žal pokojni Tone Polenec zavzemal za letalski muzej, v okolje, Kjer se je začela SLO letalska zgodovina. Potem se je pojavil vsemogočni g Jelinčić in je temu primerno ideja malo zamrla.Mislim, da se ob vseh uspehih,G. Lenarčiča, pipistrela, na čelu z G. Boscarolom,ponovno začne oživljati ideja o letalskem muzeju in da se ga postavi tja kamor v resnici spada. Verjetno poleg EDE V lahko v bodoče postavi še kakšen slovenski vrhunski izdelek.Kakor sem seznanjen se v to smer razvijajo zadeve, verjetno pa je čas za njihovo intiziviranje.
 
France   26.04.2012  05:45:19 GMT
Dobro jutro-dober dan!Moje pričakovanje je,da bo naš Matevž napisal čisto na kratko, kako dojema vso stvar potem, ko se bo naspal, odpočil in zbral.Ni treba na globoko in na široko. - Ko ste po ugasnitvi motorja Virusa obsedel v kabini za kratko izmenjavo besed z g.Domnom in potem pod krilom naredil globok mušketirski poklon nam, ki smo se drli in kričali: "Bravoooo, Matevž!", sem si mislil le kako ste utrujen do zadnjega vlakna in zadnje možganske celice...potem pa Vas gledam na TV1, pa še na POPu-neverjetna moč in volja.Kako to deluje? Še o sprejemu- krasna osebna doživetja, ki bodo ostala za dolgo! Neponovljivo.Vse lepo in profesionalno pripravljeno, visoko vzdušje pričakovanja in veselja!Ampak , ena pa je za rečt; žal ni bilo vesele glasbe in slovenskih zastav.Manjkalo je,žal.Za naslednjič, ko Matevž in Domen pripeljeta Taurusa G4 ali Pantero okol planeta, da ne pozabimoše na to.Za piko na i, pokorno javljam. Ja, g.EGON ,res je kar pišete in še kako prav imate! Hvala za Vaše zadnji sestavek.Treba je poudarjati in poudarjati.Poleg vseh superlativov in čudenja in veselja izraženega na tem forumu, je zavedanje, da je Matevžu uspelo skoraj nemogoče. Upam tudi, da ima Matevž dovolj posnetega video gradiva, da bo moč sestaviti močan filmski zapis o tej odisejadi, ki je dobesedno prvenstvena preletena (preplezana)smer in, da bodo naslednji osvajalci te "stene" pisali naslednje velike zgodbe.Ampak, Matevž je vzel deviškost na viteški način.Zgodba enega samega človeka v kabini malega Virusa čez velike oceane, ki niso šala za velike reaktivce, pa Antarktika, pa Sagarmatha in na koncu še Sahara,kar tako, mimogrede; neverjetne zadeve.Še enkrat tisočkrat hvala, Matevž, da smo lahko spremljali in doživljali!In hvala Bogu, da se je izteklo na najlepši možni način.Visoka pesnitev velikega človeka Matevža Lenarčiča in našega Malega princa za rodove, ki še pridejo!
 
EGON VENEZUELA   25.04.2012  18:42:32 GMT
Spostovani Matevz, GLWF team, Pipistrel in vsi na tej spletni strani; Se enkrat se globoko opravicujem, da nisem cestital vsem Vam, ko je g. Matevz pristal na Brniku in s tem preletel Nas Planet. Zadnji dan njegovega potovanje sem moral tudi jaz na potovanje in to v taka podrocja, kjer nisem imel niti povezav z internetom in niti z mojim mobijem, da bi lahko prontno spremljal in cestital za tako VELIK USPEH Matevzu in vseh zgoraj omenjenih. Ko prebiram to spletno stran GLWF-a in to ze, po enem tednu ob uspesno koncanem projektu imam obcutek g. Matevz, da si nas zares zastrupil z tvojim preletom okoli sveta in se vsi, ki smo te spremljali od tvojega zacetka pa do konca, se zmeraj dnevno ODPIRAMO to internetno stran, pregledujemo Tvoje izjave in mogoce upamo, da se bo rumena pikica spet premaknila. Naj enostavno in samo z eno besedo cestitam vsem Vam in to je samo; BRAVO in se enkrat BRAVO in se zavedam, da ta beseda ni dovolj SUPERLATIVNA za tvoj dosezek. Slovenci, v nasem izrazanju smo zelo skopi v besednem zakladu (kot sam Matevz v intervjuJih), pa ceprav ne razmisljamo tako in naj za konec citiram naso rojakinjo gospo Justino Olivos iz Agentine, kot tudi Franca in se jim pridruzujem v podelitvi castnega nasova tebi Matevz kot; MALI PRINC (z strani vseh blogarjev, kateri se zavedamo velicine tvojega podviga). Lep pozdrav vsem in upam, da se bomo spet, kmalu druzili na podobnem BLOGU tebi Matevz pa se veliko osebnih uspehov v bodocih projektih kot tudi vsem sodelujocim v tem projektu. Bodite prepricani da ste zares NAJBOLJSI in EDINI, NA TEM SVETU Matevz, zavedajte se tega in bodite PONOSNI. Lep pozdrav iz Venezuele.
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   25.04.2012  11:45:13 GMT
Matevz ! Letite kakor " SOKOL "!Cestitam vasi preizkusnji in Vam zelim srecne polete v bodoce!!!! France, sem mogoce naredila napako? Kosem napisala ze napisala sem videla check oprostite, lep pozdrav.
 
France   25.04.2012  05:42:00 GMT
Dragi forumaši, računam, da se je naš Mali princ Matevž naspal v zadnjih dneh in, da se je nadihal domačega spomladanskega zraka.Seveda smo lačni novic, vsaj jaz sem, da Matevž, ko pride orng k sebi, nekje ,morda na tej strani pove kdaj,približno bo začel s predstavitvami, predavanji, s pisanjem knjige,morda. Nam bo povedal ali mu je Ivo Boskarol že obljubil en krog nad Ajdovščino z lepotico Pantero? Absolutno želim videti leteti to lepoto, če pa jo bo kočiral Matevž ,pa še toliko bolj! Škoda, da Virus ni dobil nagrade v Friedrikshafenu. Absolutno jo zasluži.Ne vidim zakaj so dali nagrado aviončku, ki ima krila zrezljana v obliki plavuti morskega psa.No ja,Nemci pač niso mogli promovirati Pipistrela z dvema vrhunskima nagradama, a ne?Lep pozdrav, seveda, g.Ivu Boskarolu in ekipi, ki je naredila to letečo čudovitost Pantero!Kako lepo!! Vso srečo s testnimi poleti in še naprej!Zelo smo ponosni na Vas, ki ste omogočili Matevžu narediti tako mogočne stvari z Vašim Virusom.To bo hudo lepa zgodovina, ne samo letalska.Pomagate postavljati narodovo bit, zavest, ponos in veselje do bivanja!Hvala Vam!
 
France   25.04.2012  05:13:31 GMT
@ JUSTINA.ARG : Pošta zdaj deluje,draga Justina.Imate dve pošti iz Slovenije na vaši mašini.Lep dan in vse dobro!Matevž Vas bo vesel,ko bo vse prebral,zagotovo.
 
KAPnik FZ   24.04.2012  17:53:26 GMT
Čestitke Matevžu in SREČNO pri naslednjih podvigih! Pozdrav družbi sledilcev rumenih pik.
 
Yannick B. Switzerland   24.04.2012  11:26:34 GMT
Congratulations Matevž for your third incredible achievement ! You demonstrated once again the power of the will and the potential of new generation light aircrafts… So many miles with so little fuel ! Enjoy a well deserve rest !!
 
Petra Draskovic   24.04.2012  11:10:08 GMT
Thanks for the link, Michael Coats! Here are a few more Slovenian. /// Hvala za povezavo Michael COats. Še nekaj le teh v slovenskem jeziku: http://www.skavt.net/okoli-nas/Matevz-Lenarcic-Svet-je-lep-FOTO-VIDEO, http://vimeo.com/40716900
 
Poul Brandrup (Denmark)   24.04.2012  09:52:49 GMT
Thanks to Michael (Coates) for the link (http://youtu.be/xW_YaTRuocQ) to a recent interview on the GLWF (after his homecoming) with Matevz. Worth watching. Greetings .....
 
Rottweiler   24.04.2012  07:10:03 GMT
Včeraj sem (končno) naročil dve spominski majici. Mislim, da z nakupovanjem takšnih spominskih zadevščin tudi malček prispevamo k pokritju stroškov GLWF Projekta (podviga). Najbrž bi bil dobro prodajliv tudi CD (ali pa morda kar USB "ključek"), na katerem bi bile lepo in smiselno urejene fotografije (in tudi raspoložljivi videi) s celotne poti. LP vsem, ki še obiskujete tole, v preteklih mesecih kar lepo pregreto, stran.
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   24.04.2012  00:24:08 GMT
Joco, sem sla nazaj in sem nasla nevem kako da nisem vidla naslov? Lahko noc in oprosti izgleda, da sem bila slepa!!!!!!
 
moravčan   23.04.2012  20:56:42 GMT
Naročil sem si Matevževo majico.Imel jo bom za ta bolj,za k maši,pasalo bo pod rekelc in ponosen bom.
 
Janez SLO   23.04.2012  20:06:19 GMT
@DGP Matevž bi gotovo zdržal še en krog. Kaj pa naš Houston center? Pa Matevževim domačim privoščim kakšen mesec brez skrbi... Mi se bomo pa že sprijaznili, da pikice nad forumom mirujejo. In čakali prihodnjega podviga.
 
Michael Coates   23.04.2012  19:52:09 GMT
http://youtu.be/xW_YaTRuocQ A short video in English done with Matevz a few days after his completion of the world Green Flight. Worth watching to find out some more about Matevz
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   23.04.2012  19:11:11 GMT
Lep pozdrav Matevz, na vse strani gledam ce bo se kak intrvju z Vami ? Zelim Vam mnogo srece v bodoce!!! France vam pa sporocim, da nisem prejela nic! Lep pozdrav in SRECNO!!!!
 
DGP   23.04.2012  17:04:11 GMT
Kar malo manjka vsakodnavno spremljanje... A ga pošljemo na še en krog?
 
Sabothy Marko&Polenec Natalija   23.04.2012  12:51:24 GMT
Hvala za vse lepe in nepozabne trenutke,ki so nas družili na forumu, ekipi, vsem ostalim, predvsem Matevžu.Upam,da se kmalu pokaže prilika,da se srečamo.Do tedaj en lep pozdrav.
 
StaneA   23.04.2012  10:09:08 GMT
@Petra Draskovic; Slik v oddelku From "Nepal to South Africa" se ne da prenesti.
 
Petra Draskovic   23.04.2012  08:08:16 GMT
Se en prispevek iz medijev: http://www.slomedia.it/uspeh-matevza-lenarcica-na-zelenem-poletu-okoli-sveta
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   22.04.2012  10:11:05 GMT
France,stevilka ni mobilen parkrat se je prekinil en klic na mojem domu. je direktni telefon na mo dom. iz Slovenije je treba klicat na; OO 54 11 5788 o293!! Ce ne pa luku posljite, ja ga nisem dobila na telefon ker kjer zivi njegova mama je bil tornado . Dala sem moj E mail Ani katera poje vcasih z njim. bom pa ga kar Vam poslala upam, da ne bo narobe?? JUSTINA927@HOTMAIL.COM!Upam da se bo nama posrecilo?? Matevza sem slisala na intrvju na rtvslo.si. Vsak dan se pogledam ce je kaj novic. Se mi zdi prav da pomagate Matevzu. Lep pozdrav se Matevzu in Vam France SUERTE!!!!
 
Franc   22.04.2012  05:55:19 GMT
Spoštovani Matevž in ekipa Vašemu poletu sem sledil od začetka. Napeto sem spremljal vaše napredovanje in raziskal s pomočjo GOOGLE ZEMLJA bližnjo in daljno okolico vašega poleta. Imel sem občutek, da letim z vami. Trepetal sem, ko je vam šlo za nohte (naprimer spust pod 200 m na Pacifiku, polet na Everest) in bil vesel, ko se je vedno vse srečno izteklo. Vaš pogum, preudarnost in želja po odkrivanju novega vpliva tudi name. Za vse kar sem dobil od vas, sem vam iskreno hvaležen in čutim potrebo, da se vam vsaj malo oddolžim. Zato podpiram Dejana, da bi vam vsaj malo olajšali veliko finančno breme, ki ste si ga naložili s tem poletom. Lep pozdrav
 
France   22.04.2012  05:03:14 GMT
@Poul: Yes,i appreciate,i'll collect my own pics. and send to you.Nice Sunday to Cph.!
 
France   22.04.2012  04:59:14 GMT
@Justina:Poslal sem vam sporočilo na vaš mobilni telefon,stew dobila? Lep dan in vse dobro!
 
Anonymous   21.04.2012  19:33:27 GMT
Še intervju: http://tvslo.si/predvajaj/intervju-matevz-lenarcic/ava2.134530621/,
 
Niall   21.04.2012  18:08:43 GMT
Congratulations - Sleep and rest at home for a bit now after all this hard work! All of us in Canada look forward to the book. Please keep the website open for a while.
 
Justina Olivos Bs.Aires Arg.   21.04.2012  17:43:25 GMT
Spremljala sem Vas Matevz do konca,sedaj gledam se video.Upam,da Vas bom se slisala na kaksnem intervjuju? Vse je bilo enkratno!! Iskrene cesitke Vam in ekipi GLWF se posebno Domnu,ki Vas je vodil kot slepca!! Ste "HOMBRE MULTIPLE" !! Vso sreco Vam zelim in se mnogo uspehov!!!! Danes Vam cestita Justina Lukancic Fajfar. Bog in Vas angel varuh naj Vas vedno spremlja !!!
 
Andrej   21.04.2012  15:49:03 GMT
@Denis Hvala za hiter odgovor, sem se pa se malo sprehodil po strani in nasel tole http://www.worldgreenflight.com/index.php?id=6. Na slednji povezavo so pa še točni podatki od GLWF.
 
Big M   21.04.2012  14:37:26 GMT
Matevz, the performance figures are fantastic and approx 30% better fuel than a CT is amazing, what an aircraft the Virus SW is
 
Rama   21.04.2012  13:04:35 GMT
You are doing a wonderful job man , greetings from republc of Kosova
 
James   21.04.2012  12:51:29 GMT
Congratulations to Matevz and the GLWF team! An awesome achievement! Amazing to think of the distances covered and the trials you have all faced. I feel very proud to have met you, Matej and Tomaz. It must feel good to finally sleep in your own bed! Look forward to seeing and reading more of your adventures. All the PHS team at Ayers Rock send their best wishes. Great job!
 
Poul Brandrup (Denmark)   21.04.2012  12:11:01 GMT
Hi GLWF Team, thanks for sharing the amazing data of Matevz' flight. A truly remarkable achievement. And many thanks also to Matevz (why someone in the text of the video?) for the very beautiful video (GLWF 2) that has been posted in the news section. Greetings
 
Tone   21.04.2012  11:12:54 GMT
Mislim, da je projekt tehnično uspešno zaključen in bi bilo pri tako odmevnih sponzorjih takole nastavljanje klobuka popolnoma nepotrebno in bi bila sramota zanje.
 
Franc   21.04.2012  10:50:35 GMT
@Dejan: Sem za!
 
Duša Arsovska (ArsAnima)   21.04.2012  10:15:22 GMT
Tole so pa v Seattle Times-u narobe razumeli: Lenarcic is reportedly the first to fly around the world in an ultralight plane without a co-pilot and without any ground support.
 
mala   21.04.2012  10:09:20 GMT
Sem takoj za! Verjetno obstaja tudi način, da ne bi preveč tega država požrla.
 
Dejan   21.04.2012  09:14:45 GMT
SPOŠTOVANI BLOGERJI!!! Lep pozdrav, ali ste za AKCIJO, da bi vsak od nas pomagal Matevžu in mu prispeval nekaj finančne pomoči, vsak po svojih zmožnostih. Glede na to, da je Matevž v medijih povedal, da je potrebno po tem projektu preleta okoli sveta najprej uredit finance in da je po trošenju denarja ostala luknja. To zbiranje ne bi imelo humanitarno noto, ampak naš prispevek in zahvala Matevžu, ker nam je ves ta projekt ponudil in nas animiral, ter da smo ga laho spremljali ves čas njegovega potovanja. To spremljanje Matevža je bilo stokrat bolje, kot kakšen kino ali izlet v naravo. Predlagam ekipi GLWF, če lahko objavi številko računa. Verjetno bi morali povprašati tudi Matevža. Jaz sam pri tem nimam nobenega problema in sam govoril tudi s svojimi prijatelji, ki so tudi pripravljeni prispevati za ta izvrsten in uspešen projekt. Hvala vsem, ki ste se oglašali na blogu, bilo je prijetno.
 
Adrian   21.04.2012  08:48:04 GMT
My congratulations; what a marvellous achievement.
 
Amardeep   21.04.2012  07:15:10 GMT
Congratulations to both Mr Matevž and the entire GLWF team for the outstanding achievement.
 
janez s   21.04.2012  07:08:15 GMT
z velikim veseljem sem si ga ogledal
 
Dejan   21.04.2012  07:05:13 GMT
Matevž, hvala lepa za vse kar ste naredili za nas. Popestrili ste nam življenje in nas navdušili, ter popeljali po vaši poti okoli sveta. Veliko nas ne bo nikoli videlo vsega tega prelepega sveta. Zanima me, če bi se dalo sestaviti vse sledi spidertracksa, tako da bi se videla celotna vaša pot okoli sveta na eni sliki. Srečno še naprej.
 

  1    2   3    4    5    6    >   >> 

 

 

 

 

      

Realization Imbi